Hvad siger læserne?

By Lasse, 11/09/2013

En direktør i et konsulentfirma der rådgiver om PR skriver:

Du har lige formået at beslaglægge en del af min arbejdstid i går og i dag. Jeg tillod mig nemlig at benytte mig af tilbuddet om en gratis download, men tror nu nok at jeg vil købe bogen. Meget rammer lige i solar plexus i branchen. Og du er også sjov. […] Tak for en god læseoplevelse.

En læser med en baggrund som ledende medarbejder i et konsulentfirma skriver:

Jeg slugte 1. halvdel af din bog i går aftes, det var en STOR fornøjelse – Nordkraft møder Bateman på en lettere og stærkt humoristisk facon.  DYB RESPEKT, det er sgu flot og spændende skrevet og især kontormiljøbeskrivelserne og konsulentbranchen er jo ramt lige i øjet, jeg var især flad af grin da vores helt kiggede powerpointfigurer og sammenlignede budgettet for kommunikationsopgaven med hustlerindkomsten. Glæder mig til at snuppe resten i weekenden.

En fuldmægtig på en større offentlig arbejdsplads skriver:

Det bedste i mine øjne er beskrivelsen af, hvordan konsulenter suger mio. ud af virksomhederne, uden egentlig at levere andet end de fine Powerpoints og sniksnak. Og jeg ved hvad jeg taler om, da både jeg og mine kolleger er storforbrugere af eksterne konsulenter. […] Kæmpe tillykke med en fin debut – både som krimi og kommentar til tidens “konsulent-helvede”.

En anmelder på Litteratursiden.dk anbefaler PR på denne måde:

Dette er ikke læsning for folk med hang til stuerent indhold. En provokerende og spændingsmættet tour de force udi bluff, bedrag og amoralitet. Glæd dig!

En pokerspiller giver på PokerNet følgende kommentar til traileren og hjemmesiden:

Jeg er hooked. Jeg køber bogen first thing når den udkommer.

Andre kommentarer fra samme sted lyder:

Læste den på to dage, og kan varmt anbefale den – virker rodet i starten, men det hele giver mening senere, så hold ud! Slutningen er også værd at glæde sig til. Det er din skyld jeg ikke har lavet noget produktivt de sidste 2 dage på arbejde. Men til gengæld har jeg fået læst en super fed bog. Kunne være fed som film! Hi5 for den bog! Teaseren om hvordan jeg blev bedre til sten-saks-papir, gjorde udslaget for at jeg fik hentet bogen 🙂

En pokerspiller på Pokermagasinet Ace’s hjemmeside:

Har læst den færdig og kan kun anbefale den videre. Velskrevet, underholdende og fængslende. Skide god oplevelse, og så er det første gang jeg læser en roman i pdf-format, hvilket ikke generede.

Endnu en pokerspiller, denne gang sakset fra Donkr.com:

Søger du en bog om en pokerspiller, indeholdende masser af pokerhænder så er det ikke denne bog du skal have fat i. MEN søger du underholdning til en eftermiddag eller 2 så er denne bog absolut et godt bud. En chefkonsulent fra en større dansk interesseorganisation skriver: Tak for en herlig læseoplevelse i PR – det var virkelig god underholdning og satiren var lige på kornet! Jeg håber du får solgt rigtig mange eksemplarer, det fortjener den 🙂

En tidligere økonomidirektør i et stort, internationalt transportfirma:

Rammer nogle skarpe pointer om konsulentverdenen, god tør humor, lidt kærlighed m.m. Ikke sikker på om det delvist er fordi jeg måske kan associere med nogle af karaktererne at jeg synes den er kanon, but either way – kanon og tillykke med det!