PR

By Lasse, 06/09/2013

Bogen handler om Christian, en 28-årig, småkriminel spillefugl, der ved et tilfælde en dag finder sig selv i et jakkesæt i et konsulentfirma, på vej til at gennemføre danmarkshistoriens største bluffnummer. For at få alle ender til at mådes, må Christian både have is i maven, sætte alle sine hjerneceller på overarbejde og opfinde en drink ved navn fuzzy fluffer nuffer. Undervejs prøver han kræfter med både en iskold lejemorder og en international imagekrise, hele tiden på udkig efter måder at proppe lommerne med andre folks penge. Men har Christian evnerne, nerverne og samvittigheden til at gå hele vejen?

PR er en svinestreg af en hustlerroman. En historie fra konsulentverdenen om snyd, svindel, bluff, løgn, ærlighed og samvittighed.

PR udkom på Borgens Forlag i 2009. Den er udsolgt fra forlaget, men kan købes som e-bog hos blandt andet Saxo.com. E-bogen kan også lånes kvit og frit fra eReolen (hvis man er oprettet som almindelig bibliotekslåner).

Nysgerrig? Så læs flapteksten eller et helt kapitel.

Der er også en side med spændende ekstramateriale til PR.

Anmelderne skrev:

“Super-hustleren Christian er midt i tyverne. Han må være det dummeste svin, dansk litteratur længe har fostret – ikke dårligt … Totalt over stregen og totalt forrygende … Flere gange kom jeg til at tænke på en ung Stephen King, sørme jo – så rask et tempo, så glidende en dialog og så usympatiske personer leverer han sine steder. Jeg læste bogen på få timer, og det er vel den bedste anmeldelse, en forfatter kan få …”

Jesper Lynghus, journalist og partner i Mannov, i fagbladet Journalisten.

“… spændingskurven holder romanen igennem, mens man forsøger at forstå sammenhængen. Hårene rejste sig bogstaveligt på mine arme … Jeg var suverænt underholdt – og forarget!”

Line Hoffgaard, Litteratursiden.dk.

“… en hylemorsom fortælling, der krystalklart udstiller den megen varme luft, som også er en del af moderne pr og kommunikation … Jeg vil ikke afsløre for meget, men blot garantere et godt grin og en overraskende slutning.”

Andreas Krog, Bogblogger.dk.